TRAINING SUCCESSFUL PRACTITIONERS

Ontmoet Hermann Keppler

Hermann Keppler N.D. – Oprichter en Directeur van CNM

Hermann Keppler, oprichter en directeur van CNM, heeft al meer dan 30 jaar ervaring als praktiserend natuurgeneeskundige. Tijdens zijn studies in Duitsland, Zwitserland, Israël, Denemarken en de VS heeft hij specialistische vaardigheden opgedaan in homeopathie, voeding, kruidengeneeskunde, acupunctuur en praktijk management. Daarnaast heeft hij verschillende boeken geschreven en is hij een wel geziende gast bij diverse talkshows op radio en TV.

Toen Hermann Keppler zijn praktijk begon als natuurgeneeskundige, kwam hij er achter dat hij nog niet alle kennis op zak had om sommige van zijn cliënten te helpen. Hij besloot daarom zich verder te verdiepen in iriscopie, Chinese diagnose, voeding, celzouten, bloesem therapie, homeopathie en kruidengeneeskunde. Met deze bredere kennis was hij wel in staat een ​​groter aantal cliënten te helpen en werd hij een praktijkbeoefenaar voor het hele gezin. Zijn gedrevenheid en passie voor natuurlijke geneeswijzen heeft er toe geleid om een opleidingsinstuut op te richten, zodat toekomstige beoefenaars de mogelijkheid hebben om alle facetten van natuurlijke geneeswijzen onder een dak te kunnen studeren.

Hermann Keppler richtte in 1998 de eerste College of Naturopathic Medicine op in Londen en als snel volgden er meer opleidingsinstituten door heel Verenigd Koningrijk en Ierland. Tegenwoordig is CNM de meest toonaangevende aanbieder van natuurgeneeskundige opleidingen in het Verenigd Koningrijk, met opleidingen in:

  • Voedingstherapie
  • Kruidengeneeskunde
  • Acupunctuur
  • Homeopathie
  • Natural Chef
  • Vegan Natural Chef
  • Health Coach

Als je geïnteresseerd bent in het studeren van natuurlijke geneeswijzen bij een kwalitatief hoogwaardige aanbieder met een focus op de klinische toepassing, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We zien er naar uit je te verwelkomen!

Hermann Keppler
Directeur CNM (Natuurgeneeskundige)

Wat onze studenten zeggen

Neem contact met ons op

Verander jouw carrière en leven met CNM’s opleidingen